Бургас, Крими, Топ новини

Наказаха с обществено порицание младежа, който преби възрастен мъж в автобус

0

Ученикът Димитър. който преби в автобус 15, в района на Летище Бургас, 65-годишния тогава авионжинер Чанко Стайков (сега кандидат за депутат от “Нова република”), е осъден на обществено порицание за юмруците, които заби в лицето на възрастния човек. За това информира burgasinfo.

Побоят предизвика широк обществен отзвук, заради агресията на тийнейджъра, скочил срещу Стайков, защото направил забележка на приятелката на Митко – Христи, да си свали калните обувки от седалката. Случаят взриви публичното пространство в началото на 2016 година. Авиоингенерът пътувал всекидневно по тази линия, а в злощастния ден в автобуса имало 10-тина пътници.

„Младежът нанасяше удари в лицето ми, просто въобще не стана дума за някакъв диалог. Просто налагаше и аз бях просто шокиран от начина, по който се разви цялата тази ситуация”, разказа тогава Чанко Стайков.

Ден по-късно полицията задържа младият побойник.

Бургаският районен съд тази седмица е признал за виновен младежа за нанесена средна телесна повреда чрез нанасяне на юмруци в лицето на Чанко Стайков, като е избил двата му предни горни зъба. Магистратите са освободили от наказателна отговорност Митко, като са му наложили административно наказание, изразяващо се в обществено порицание. То трябва да бъде изпълнено чрез прочитане на присъдата пред 11 „е“ клас на ПГЕЕ „Константин Фотинов“, където учи тийнейджъра.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега