Бургас, Общество, Спорт, Топ новини

Над 150 млади колоездачи ще спорят за отличията на „Купа Бургас“ през уикенда

0

Над 150 млади колоездачи от 18 клуба от цялата страна във всички възрастови групи от момчета до юноши старша възраст ще спорят за отличията на “Купа Бургас” през уикенда.

Организатор е Колоездачен клуб “Черноморец”, с подкрепата на Община Бургас.

На 20 април /събота/ ще се проведе индивидуалното по часовник.

Стартът е в 14.00 часа пред магазин Home max, к-с “Изгрев” в посока МОЛ “Странд”, прави се една цяла обиколка на МОЛ-а. След това се преминава през кръговото движение на МОЛ-а и магазин “Home Max” и се финишира пред магазин “ЗОРА”. Състезанието ще приключи около 17.30 часа.

През втория ден на 21 април /неделя/ е общият старт. Началото е в 10.00 часа от Летния театър в посока Пантеона, продължава към Експозиционен център “Флора Бургас”, завой надясно към бистро “Тропикана” и към бункера. След това колоездачите поемат по втората крайбрежна алея, минават зад Летния театър по Дяволското изкачване, следва завой по втората алея вдясно и се излиза в началото на фонтаните, където е финалът.

За безопасността на състезателите маршрутът на проявата през това време ще бъде затворен за движение на автомобили.

Юношите младша възраст ще направят 21 обиколки и ще изминат 32 километра, а за старшата възраст са съответно 30 обиколки и 45 километра.

Атрактивното състезание по колоездене “Купа Бургас” ще завърши около 13:30 часа, а церемонията по награждаването ще бъде в 15.00 часа.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега