Бизнес, Бургас, Общество

На 2 април в Бургас ще се проведе мащабно кариерно изложение

0

На 2 април 2018 г., понеделник, в сградата на Бургаски свободен университет ще се проведе кариерното изложение “Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”. То гостува за десети юбилеен път в нашия град.

“Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” събира под един покрив водещи компании, предлагащи свободни работни позиции, заедно с млади хора, които искат да стартират или развият кариерата си. Статистиката на организатора на събитието – компанията за комплексни HR услуги JobTiger показва, че на национално ниво средно един от шест посетители постига успех.

Регионалното събитие от “Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” е отлична възможност за работодателите, които оперират в Бургас и околните области, както и за тези, които тепърва смятат да разкриват бизнес в района, да се свържат с местната общност и да се запознаят със следващото поколение качествени служители. Компании от национално значение, както и мултинационални такива пък могат да проучат още една българска област за качествени кадри, в момент, в който недостигът на квалифицирани специалисти става осезаем.

Организацията на изложението в сградата на БСУ в учебен ден гарантира на участващите компании, че ще достигнат до максимален брой студенти. От друга страна, за посетителите на кариерния форум ползите са още повече. Те получават достъп до водещи работодатели, събрани в рамките на един ден, на едно място. Търсещите работа могат да се срещнат и да поговорят директно със специалистите на отделите за Човешки ресурси на компаниите, а често дори и с мениджърите. Това увеличава шансовете на кандидати с нестандартна подготовка и опит да намерят своето място и шанс за развитие на кариера.

Входът за посетители е свободен. Ако търсите работа или стаж, организаторите ви съветват няколко дни предварително да сте проучили присъстващите работодатели по градове в сайта на събитието: http://careerdays.bg/bg/national-careerdays(записването на изложители все още продължава). Също така носете си достатъчно на брой разпечатани CV-та, които да оставите на компаниите, в които смятате да кандидатствате.  

“Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” се организира от JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега