Крими, Топ новини

Мутроландия: Мъже потрошиха столично заведение посред бял ден

0

Група мъже нахлуха в заведение на столичния булевард „Тодор Каблешков” и нанесоха сериозни материални щети. Нападението било извършено около 18 часа в понеделник. Без да крият лицата си, те са отправили заплахи към собственика на заведението. NOVA излъчи и записи от охранителните камери.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седяли на една от масите в заведението. 

Мъжете са предупредили персонала, собственикът да се обади “на когото трябва”, за да не му се случва това всеки ден. Пред NOVA собственикът Емил Лазаров заяви, че знае кой е изпратил групата, но ще каже само на органите на реда. Той добави, че се страхува за живота си.

 

на снимката се вижда как клиенти, сред които майка с количка и млади момичета, бягат от заведението, когато мутрите нахлуват

„Около 18 часа са дошли 7-8 души. Седнали са, направили са някаква поръчка. Единият от тях е извадил нож, който е забил в масата. След което са си тръгнали. Няма нещо незаконно. Страхувам се за живота си. Имам жена и три деца. Ще взема охрана. Ако не се обадя на този някой, това щяло да продължава всеки ден”, каза още той.

Пострадали хора няма. 

източник: Нова телевизия


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега