Бургас, Политика, Топ новини

Младежкото СДС организира конференция в Бургас, президентът Стоянов специален гост

0

МСДС ще организира национална конференция “30 години Свободна България” в Бургас. На 31 август (събота) от 11 ч. ще започне събитието в Експозиционен център “Флора”.

Младежите от СДС са поканили една от емблемите на партията – президентът Петър Стоянов. Той ще бъде и водещия лектор на конференцията. Освен Стоянов лектор ще бъде и председателят на СДС-София и бивш кандидат за лидер на партията д-р Антон Койчев. 

Във втората част на конференцията ще бъдат дискутирани младежки теми. Там водещ лектор е председателят на Младежкото ЕНП и настоящ евродепутат Лидия Перейра. В последната година МСДС възстанови активната си работа на европейско ниво и дори беше автор на една от последно приетите резолюции от Съвета на президентите на МЕНП. След нея за бъдещето на младите хора в България ще говори и председателят на ИКВ на МСДС и член на НИС на СДС Дончо Златев.

Съорганизатори на събитието са Младежкото Сдружение за Демократично Сътрудничество, Център за образование и култура “Проф. Елка Константинова” и МЕНП.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега