Бургас, Общество, Топ новини

Младите театрали от НАТФИЗ призоваха Бургас да подкрепи кампанията „Учи в България, завладей света!“

0

Започва “Учи в България, завладей света!”, II национално издание 2017, НАТФИЗ – превантивна кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи! 

Водена от убеждението, че състоянието на образованието и културата днес е индикация за състоянието на икономиката и бизнеса утре, НАТФИЗ търси обществено съучастие за решаване на проблема с интелектуалната миграция. Студентите и преподавателите на Академията посещават редица градове в страната, за да защитят авторитета на българското висше образование.

На 2 и 3 май  Бургас може да се присъедини към “Учи в България, завладей света!” !

На 2 май от 19.00 ч. в ДТ “Адриана Будевска” – Бургас, младите жители на града ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното образование в НАТФИЗ, като видят спектакъла на абсолвентите “Актьорство за драматичен театър” на проф. д-р Ивайло Христов – “Комедия от грешки“. На 3 май от 09.00 ч. при “Вход свободен!” ще се проведе консултативна среща с водещи преподаватели на Академията, които лично ще запознаят гостите със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2017/2018 година. Предвидени са прожекции на студентско кино. Участниците в срещата ще получат безплатни  кандидатстудентски материали, справочници и ваучери за 10 % отстъпка при посещаването на кандидатстудентските групови консултации в София (през юни и август).

За пълноценното провеждане на кампанията, НАТФИЗ разчита на подкрепа и съдействие от всички, така че безвъзмездната консултативна помощ да достигне и да бъде в полза на възможно най-широк кръг млади българи. 

ba0efe32b27ab89b13d4c9a2548fb1cb

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега