Бургас, Политика, Топ новини

Младежите от ГЕРБ-Бургас се срещнаха с Бойко Борисов

2

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с младежи от партията

Около час те обсъждаха предстоящите избори, актуалната политическа обстановка и участието на младите хора в развитието на партията.

От МГЕРБ-Бургас представители бяха бившият народен представител Галя Желязкова, общинският съветник Тодор Йосифов и бившият общински съветник Антон Берданков.

“Споделям тезата, че за да има силно икономическо развитие е необходима стабилност в държавата. Мнението ми е, че инвеститорите имат нужда от изградена инфраструктура, както и от подходящи условия за изграждане на заводи, цехове и производства. Те от своя страна осигуряват развитие на младите български кадри, които са изключително подготвени и имат потенциал във всички области, оставайки да развиват себе си и семействата си тук в страната ни.”, написа във фейсбук Йосифов след срещата.

“Това, което беше направено от Правителството през последните години за развитието на тези условия бе изключително много и трябва да бъде продължено – ситуирането на Индустриални зони, подготовка на start-up програми в подкрепа на стартиращи фирми, икономическите мерки и всичко друго може да бъде продължено, ако има политическа стабилност. Считам, че България може да бъде изключително силен икономически център на Балканите и индустриална дестинация за инвеститорите, ако те усещат сигурност и устойчивост, а успешните политики бъдат развивани и подкрепяни от хората.”, допълва общинският съветник в поста си в социалните мрежи

Видео от цялата среща може да видите тук:


2 коментара

  1. Стефанов май 28, 2021 at 21:54 -  Отговор

    Тези двама хубавци са брат и сестра и дори племенници на чичо кмет – Д. Николов

  2. Киро Киров май 30, 2021 at 8:19 -  Отговор

    Това повод за гордост ли е!?

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега