LifeStyle, Бургас, Топ новини

Мистър Ку-Ку се завръща

0

Популярната кукла Мистър Ку-Ку от мегахитовото студентско предаване “Ку-Ку” се завръща. Но под формата на торта. Сладкото изкушение е изработено от местната сладкарска верига “Роза”.

За втори пореден месец те организират игра за своите последователи във Фейсбук и им подаряват сладкарско бижу. Миналия месец над хиляда човека участваха за торта с генерал Мутафчийски.

В месеца на детето от веригата са заложили на носталгията по предаванията от 90-те, които събуждат мили спомени на много вече пораснали деца. На телевизионните екрани около тортата може да се открият най-харесваните детски предавания от тази епоха – “Милион и едно желания”, “Като лъвовете” и “Лека нощ, деца”. Освен тях присъства и любимият извънземен приятел на децата – “Алф”. Има място и за популярното комедийно предаване “Клуб НЛО”, в което актьори като Велко Кънев, Чочо Попйорданов, Георги Мамалев, Антон Радичев, Павел Попандов и Мария Сапунджиева забавляваха цялата държава. Място намират и други любимци на публиката – Къци Вапцаров с “Риск печели, риск губи” и Слави Трифонов с “Хъшове”. 

Любопитно е, че на телевизора до Мистър Ку-Ку се излъчва рекламен блок с неповторимия Хорст Фукс от WS Teleshop.

Ако желаете да участвате в тяхната игра може да го направите тук: 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега