Бургас, Интервю, Спорт, Топ новини

Милен Георгиев: Феновете ще спечелят от създаването на футболна СуперЛига

0

Футболната легенда и футболен агент Милен Георгиев коментира специално за VoxBurgas намеренията на най-големите футболни клубове в Европа да създадат Супер Лига.

Георгиев освен легенда на бургаския и българския футбол, е един от най-добрите български футболни мениджъри в момента. Затова решихме да го потърсим и да разберем какво е негово мнение за това нововъведение.

Г-н Георгиев, какво е вашето мнение за решението на отбори като Барселона, Реал (Мадрид), Милан, Манчестър Юнайтед и др. да се създаде единна футболна Супер Лига?

Няма нищо по-добро за обикновения гражданин от това да гледаме всяка седмица мачове на такова високо ниво!

Обвиненията срещу тях са свързани с разрушаването на солидарния модел във футбола. Очаква се това да оставим малките отбори извън голямата игра.

Говорим за солидарност. Да погледне дали животът е справедлив, за да търсим справедливост във футбола. Ако тези хора, които представляват най-големите отбори в света искат нещо, кой може да ги обвини? 

На всеки един обикновен човек ще му е по-интересно да гледа Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед, отколкото Хамрун (Малта) и някой друг.

УЕФА и футболните асоциации заплашват играчите в големите отбори, че ако участват в Супер лигата ще им бъдат спрени правата. Какво мислиш по този казус?

Щом ги заплашват с подобно нещо значи още тук няма солидарност.  На сила хубост не става! Решили са и ще намерят начин да го направят. Аз смятам, че за зрителите няма нищо по-добро. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега