Бургас, Политика, Топ новини

Маринчев пита “депутатчето” Кенов кога ще си плати сметките

0

Фейсбук сагата между областния лидер на “Движение Гергьовден” Георги Маринчев и новоизбрания депутат от ББЦ Стефан Кенов продължава със всички сили. През изминалата седмица Кенов се появи в медийното пространство, за да обяснява защо застъпници на коалицията не са си получили парите за свършената работа.

Главните обвинения за неразплатените сметки в Пловдив бяха насочени към първия независим депутат в Народното събрание Ана Баракова. Веднага след излъченото интервю с бургаския депутат, който е и главен секретар на “България без цензура”, коалиционният му другар Георги Маринчев му зададе поредната порция въпроси във Фейсбук.

“Преди малко гледах репортаж по Нова, за това как в няколко града още не е платено на застъпниците на ББЦ. Депутатчето Кенов мънкаше нелепото обяснение, че понеже не можел да намери Ана Баракова да му предаде списъка на застъпниците, затова не се били разплатили в Пловдив.”, пресъздава репортажа Маринчев.

Заместник-председателят на “Движение Гергьовден” не занел, че 13-тете в техните листи се занимават с подбора на застъпниците, но заявява, че точното местонахождение и телефони на 13-тия в Бургаската листа го знае.

“Ако тази информация ще помогне на депутатчето най-после да се появи в Бургас и да си оправи неплатените сметки, в това число и възнагражденията на застъпници, бих му я предоставил веднага. Или да каже кой точно трябва да намери за да си изчисти задълженията…все ще измислим нещо”, завършва Маринчев.

Тепърва предстояли и затваряне на офиса на “България без цензура” в Бургас. Това съобщи в медиите лично председателят на бургаската структура Иван Тагаров.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега