Бизнес, Бургас, Топ новини

Burgas Plaza Mall търси Крал и Кралица на танца

0

Молът подготвя своеобразно Back to school party за първия учебен ден.

Състезание „Бързи и яростни”, Dj party и денс конкусрс – това е само част от програмата, която Mall Burgas Plaza подготвя за старт на учебната година. По време на своеобразното Back to school party повече от 100 награди ще получат малчуганите, взели участие в атрактивните индивидуални и групови игри.

“За нас е важно да подарим отличен спомен за първия учебен ден, да станем част от специалните моменти на всяко дете”, каза Венеана Мърмърова – маркетинг мениджър на търговския център.

Супершоуто е с начален час 16:00 в понеделник (15 септември). Като допълнение към празничната програма през целия ден молът ще предложи специални промоции и намаления в зоната за хранене, кафетериите и атрактивната въжена градина, висяща в атриума на Burgas Plaza Mall.

От 20 септември пък ще бъде оформен тематичен фото кът, в който всеки ще може да се снима, а снимките ще бъдат публикувани в специално приложение на официалната фейсбук страница на търговския център. Снимката събрала най-много гласове ще донесе на собственика си маркова раница и несесер. Един от всички гласували ще получи чанта за лаптоп и компютърна мишка.

VoxBurgas е медиен партньор на събитието

10685030_10203629383286669_1337654182_n

 

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега