LifeStyle

Майк Тайсън строи ранчо за отглеждане на марихуана

0

1 януари отбеляза първия ден на марихуаната, която е вече законна в щата Калифорния. В резултат на това, мнозина се опитват да извлекат полза от зелената треска на държавата. Един от тях е легендарният боксьор Майк Тайсън. 

 
Спортистът отваря открит курорт за марихуана с площ от 40 акра в Южна Калифорния, който ще произвежда висококачествени щамове THC и CBD, в допълнение към използването на най-модерните технологии, за да изследва ползите за здравето на марихуаната. Според доклад на The Blast, 51-годишният Тайсън е сложил ръка върху 40 акра земя в Калифорния Сити, намираща се на около 60 мили от Долината на смъртта. 
 
Курортът, който ще бъде наречен Ranch Tyson, ще използва двадесет акра земя за отглеждане на марихуана, което ще позволи на “майсторските производители да имат максимален контрол върху околната среда”. В другата половина на ранчото ще има разделени отделни секции, за да се изгради магазин за доставка, съоръжение за добив, хранителна фабрика, завод за хранене, кабини и амфитеатър.
 
Фермата на Тайсън също ще има училище за култивиране “Тайсън”, където производителите ще научат най-новите методи за производство на канабис. Тайсън Холиситич, компанията, която ще управлява ранчото, е в непосредствена близост до базата на военновъздушните сили Едуардс. Ранчото ще се съсредоточи върху лечението на членовете на военните, които са пострадали от психични заболявания по време на служба. В допълнение, повечето от персонала на ранчото ще бъдат мъже и жени, които са служили в армията.
 
Economic.bg

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега