Политика, Югоизточен регион

Юлия Маджарова: Ямболска област е сред най-застрашените от кризите в момента

0

Кандидатът на СДС за 31 МИР Ямбол Юлия Маджарова обясни пред VoxBurgas, че трябва да се инвестира в развитието на образованието в област Ямбол

Юлия Маджарова – Недялкова, е родена в Болярово. Завършва висшето си образование във Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий” със специалност Български език и литература. След това завършва и следдипломна квалификация “начална педагогика” в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”. Семейна с един син и вече две внучета. От 1996 г работи като учител по български език и литература в ОУ Св. св. Кирил и Методий” с. Зимница, общ. Стралджа, обл. Ямбол. От 2019г.е директор на същото училище. Председател на НЧ “Изгрев – 1958г” С. Джинот, общ. Стралджа. Член е на СДС от 1995 г.

На каква кампания залагате за тези избори, г-жо Маджарова?

Аз ще заложа на позитивна кампания. Ще бъда близо до хората и ще работя за решаването на техните проблеми.

Кои са най-честите проблеми, за които Ви споделят хората от Вашия регион?

Моят регион е от селски тип, със застаряващо население. Хората са притеснени от това, което се случва в момента – високите цените на основните стоки за бита, високите цени на горивата, на ел. енергията. Това са проблеми, с които те не знаят как ще се справят. Ролята на народните представители ще бъде в следващия Парламент да намерят механизми, които да облекчат хората. Повсеместната криза застрашава най-много райони като нашия.

Ако станете депутат – кое ще Ви бъде приоритет във Вашата работа?

Моят напълно осъзнат избор, повече от 30 години, е да работя в сферата на образованието, така че приоритетно отново ще работя за повишаване качеството на образованието. Опитът, който имам ще го приложа и смятам, че ще бъде полезен за развитието на сектора в областта ни. Искам да направим така, че децата от областта да получават възможно най-добрата услуга и първи стъпки в живота.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега