Крими, Област Бургас, Топ новини

Любен Дилов-син: Изборите ще минат, после как ще се гледате в очите?

0

Водачът на коалицията ГЕРБ-СДС за област Бургас Любен Дилов-син взе отношение по повод ареста на кмета на поморийското село Бата Георги Георгиев.

Той бе задържан вчера за 24 часа по обвинение в купуване на гласове. Пред полицейското районно управление в Поморие се проведе протест от близки на кмета на Бата и симпатизанти на ГЕРБ, които настояваха Георгиев да бъде освободен. Днес сутринта кметът на поморийското село бе освободен. Ето какво написа още Дилов-син по повод случилото се в Бата:

“Тези хора са се събрали пред РПУ-Поморие, за да разберат какво се е случило с кмета на село Бата. Арестуван е без всякакви обяснения за 24 часа! Не става дума за собственик на заложна къща, нито за ромски барон, а за кмет пети мандат! Възрастен и уважаван човек. Полицаите не дават никакви обяснение дори на роднините на кмета. Дойде и кметът на Поморие, пак нищо! След два дни изборите ще свършат, как ще се гледате в очите, бе хора?! Как новият началник на РПУ-Поморие ще иде утре да поиска нещо от кмета, като сега отказва да му даде елементарно обяснение? Задържате хора по анонимни доноси! Милиционери!”


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега