Бизнес, Бургас, Топ новини

Съдърланд Бургас: Луксът и удоволствието да работиш с гледка към морето

0

В началото на октомври Съдърланд, глобалният лидер в трансформация на бизнес процеси, се премести в нов офис в Бургас. Домът на един от водещите работодатели в България в морския град е с прекрасна гледка към морето и се намира в непосредствена близост до центъра на града и пристанището – район, известен като бързоразвиваща се и престижна бизнес зона сред зеленина.

Както във всеки свой офис в страната, и тук Съдърланд се е погрижил за удобството и комфорта на своите служители. Но това далеч не е всичко – освен прекрасна локация, атрактивно месечно възнагражение и страхотните социални придобивки, компанията осигурява на екипа си и богат социален пакет, включващ ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, спортни карти, отстъпки в различни магазини и ресторанти.

За да направи атмосферата още по-страхотна, Съдърланд организира разнообразни тиймбилдинги, партита, празненства и социални инициативи, които превръщат всеки служител на компанията в част от едно голямо семейство.

Тази година Съдърланд празнува 5 години присъствие в Бургас. От 2014 г. насам офисът в морския град се е разрастнал до над 350 служители, като екипът от професионалисти обслужва клиенти за пет различни проекта.

Ако и ти искаш да станеш част от тази вълнуваща работна атмосфера, виж всички отворени позиции на Съдърланд в Бургас тук.

_________________________________________________________________

­­­­­­­­­­­­С офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря врати в страната през 2008 г., а в момента броят на служителите ѝ надхвърля 2900. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега