Спорт

Лудогорец обяви цените на билетите за мача с Милан

0

Продажбата на билети за мача от 1/16 – финалите на турнира „Лига Европа” между „Лудогорец” и „Милан“ стартира на 18 януари, но само за тези, които притежават абонаментни карти, съобщават от дружеството. Допълнително ще бъдат обявени датите и местата за свободна продажба на билети. Мачът ще бъде на 16 февруари на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград.

В рамките на два дни на касите на тренировъчния комплекс „Гнездо на орли“ ще бъдат обслужвани само притежателите на абонаментни карти и членовете на фенклубовете на „Лудогорец“ в страната. Най-редовните посетители на „Лудогорец Арена“ ще имат право да закупят до 3 билета на човек. Ограничение ще има единствено в блокове 3 и 4 на сектор В, където ще се продава само по един билет на картодържател.

Цените са следните:

Централна трибуна – 90 лв.

Сектор А1- 75 лв.

Сектор В /блокове 3 и 4/ – 90 лв.

Сектор В /блокове 1, 2,5 и 6 – 75 лв.

Трибуна „Моци“ – 50 лв.

За двубоя „Лудогорец“ – „Милан“ ще има строг пропусквателен режим, като билетите ще бъдат съпътствани с поименен ваучер. Неговата цел е да удостовери, че притежателят му е закупил билет съгласно правилата за двубоя. Във ваучера освен имената на посетителя и неговото място на стадиона, са упоменати и всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.

„Ръководството на Клуба уведомява  всички посетители на двубоя да носят билет, ваучер и документ за самоличност. Лицата, чийто имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона. ПФК „Лудогорец“  ще уведоми допълнително за реда и начина за подмяна на ваучер в случай, че притежател на билет е възпрепятстван до дойде на мача.”

Economic.bg


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега