Политика

Любен Дилов: Не може да научим от телевизора, че се сгодяваме за Радан Кънев

1

Партията ББЦ има проблем и той е, че тя се управлява като телевизионно предаване, което доста зависи от темперамента на водещия си. Това заяви Любен Дилов-син в „Здравей, България”, след като лидерът на ББЦ Николай Бареков съобщи, че се оттегля от председателското място на Коалиция от партии „България без цензура“. 

“Ако по време на избори това е удобно – тогава лидерите дърпат влака, когато се влезе в сериозен режим, не може вече да бъде по този начин. Не може да научим от телевизора, че се сгодяваме за Радан Кънев и ще правим опозиционен блок”, изтъкна говорителят на коалицията “Български демократичен център”, като определи Бареков като “противоречива личност”.

Според Дилов смъртта на Джо Кокър снощи има по-голямо значение за бъдещето на България, отколкото събитието, което дискутираме сега. Той добави, че Николай Бареков няма как да говори от името на всички поради разнопосочността на сигналите, които се излъчват.

„Парламентарната група на БДЦ няма да се разпадне и това е абсолютно сигурно. До февруари партията ББЦ трябва да реши как ще се управлява”, подчерта Дилов, като допълни, че ББЦ трябва да изясни позицията си.

В отговор на скорошни публикации той поясни, че до този момент не е видял Христо Ковачки да се меси, да се произнася за гласуване, политики и т.н..

Позицията на областният лидер на “Движение Гергьовден” Георги Маринчев може да прочетете ТУК


1 Коментар

  1. Оля декември 23, 2014 at 19:55 -  Отговор

    Дилов, от тебе не очаквах да се продадеш като труженичка на Ковачки и на Бойко! Язък ти за таланта иначе!

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега