Бургас, Политика, Топ новини

Лично министър Лиляна Павлова ще разясни програмата за саниране в Бургас

0

Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова ще обясни подробно  на бургазлии в четвъртък всички дейности, свързани с безвъзмездното саниране.

Разяснителната кампания ще се проведе  на 29 януари /четвъртък/, от 17.00 часа, в зала “Изток” на Бургаски Свободен Университет.

Срещата е отворена за всички, които искат да се възползват от програмата. На срещата са поканени домоуправителите на панелни блокове, гражданите проявили интерес към инициативата, омбудсманът на Бургас Таньо Атанасов, камарите на архитектите, инженерите, строителите . Всички заинтересувани страни могат да присъстват на своеобразния открит урок за стъпките, по които може да се кандидатства за безплатно саниране.

По време на срещата ще бъдат коментирани и най- често срещаните казуси, които могат да възникнат при желание за стартиране на процедурата, както и какви са предимствата без да влагаме лични средства да преобразим домовете си.

За по малко от  две седмици на горещия телефон в Община Бургас, на който се дават разяснения за условията на националния фонд,  са заявили интерес близо 300 граждани.

В Бургас над 400 едропанелни, ППК и ЕПК сгради с близо 55 000 жилища могат да бъдат санирани безвъзмездно по Националната програма за енергийно обновяване.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега