България, Политика

Партията на Кунева подкрепи Манолова за кмет на София

0

Софийските организации на Движение България на гражданите (ДБГ) ще подкрепят за кмет на София гражданската кандидатура на Мая Манолова.

“При своето обявяване г-жа Манолова се заяви като демократичен кандидат, който ще се бори за разбиване на корупционния модел на управление в общината. С успешната си работа по каузи като машинното и електронното гласуване, фалита на физически лица и др., тя доказа, че единствена от заявените до сега кандидати има сили да се противопостави на статуквото, което неефективно управлява София вече 14 години”, се казва в позицията, разпространена от партийния пресцентър.

От партията уточняват, че Изпълнителният съвет на ДБГ в най-кратък срок ще предложи на Мая Манолова и другите дясно-центристки партии, които застанат зад нейната кандидатура, платформа за гражданско управление.

Манолова трябва да гарантира, че бъдещото управление на Столична община ще следва десни политики за постигане на екологична, подредена и удобна среда за живот на софиянци, борба със злоупотребите в обществените поръчки, облекчаване на микро-малки и средни предприятия в работата им с общината, недопускане на увеличаване на местните данъци и др. ДБГ ще проведе разговори за съставяне на широка дясно-центристка листа за общински съветници”, пише още в прессъобщението.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Кого бихте подкрепили за Кмет на Бургас на изборите?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега