Бургас, Политика, Топ новини

Костадин Марков: Няма да помогнем за реставрацията на БСП. Логична е подкрепа за ГЕРБ

0

Логичната позиция преди втория тур на изборите за президент е подкрепа на кандидата на ГЕРБ! Няма как ние – хората от партията, свалила БСП от власт, да помагаме за реставрацията й и на кандидат, зад който стои червеният призрак и лидерът на БСП Корнелия Нинова. Това заяви в Бургас депутатът от Реформаторския блок Костадин Марков, който е и зам. председател на СДС.

В морския град Реформаторския блок остава единен, въпреки извявлението на лидера на ДСБ Радан Кънев днес, че напуска коалицията. Местните лидерит на СДС, БЗНС, ДСБ и НПСД застанаха днес заедно пред журналисти. Областният координатор на ДСБ д-р Георги Митев беше сред тях и получи поздравленията от останалите лидери за смелостта му.

реформаторски блок

 

„Решението на Радан Кънев трябва да е съобразено с мнението на хората, които стоят зад него“, каза д-р Митев.

Реформаторите направиха анализ на резлутатите от първия тур на изборите в Бургаска област.

„В Бургас те са над средното за страната, но тези цифри не ни удовлетворяват, особено в Айтос, Руен, Средец, където имаме малко над 1%, каза Марков. Той заяви, че поема отговорността за ниския резлутат. „Въпреки, че имахме най-добрия кандидат за президент – Трайчо Трайков, за съжаление за него са гласували недостатъчен брой хора“, добави Марков.

Той разби мита, че ще се случат трагедии при загуба на ГЕРБ на балотажа.

„Ще има политическа дестабилизация, но държавата няма да спре, защото самата тя е стабилизирана, което се дължи включително и на работата на Реформаторския блок. След тези избори трябва да се промени начина на функциониране на Блока“, каза още Марков.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега