Бургас, Спорт

Кметът връчи финансова награда на женския баскетболен отбор “Нефтохимик 2010”

0

Кметът Димитър Николов се срещна днес със състезателите и ръководството на женския баскетболен отбор “Нефтохимик 2010”, който неотдавна спечели Купата на България.

“Примерите, които вдъхновяват и ни карат да се чувстваме горди, са важни за бургаското самочувствие. Такъв пример е поредният успех на женския баскетболен “Нефтохимик”. Момичета, гордеем се с вас. Сигурен съм, че имате сили да се преборите и за злато в първенството. Щастлив съм, че този успех беше извоюван у дома. Символично е и това, че съвпада с отбелязването на “Бургас – Европейски град на спорта 2015″. Баскетболът е един от знаковите за нашия град спортове, но през последните години не остана незасегнат от финансовата криза и неуредиците в страната. Въпреки тези трудности, вие сте все още на терена и то в добра форма. Това заслужава не само уважение, но и поощрение”, каза кметът и връчи на Дечо Коешинов отборна финансова премия. Наставникът на отбора отговори на жеста, като подари на Димитър Николов и заместника му Красимир Стойчев златни медали.

На срещата присъстваха още главният мениджър Огнян Томов и легендата Петко Маринов, което е доказателство за добрия климат и треньорската приемственост в клуба.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега