Бургас, Политика

Кандидат-депутатите от ГЕРБ чистиха плажа в “Ченгене скеле”

0

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ помагат в почистването на плажа и вълнолома в бургаската местност „Ченгене скеле”. Мястото е сред най-пострадалите след опустошителното наводнение в Бургаско. Днес то бе посетено от председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, както и от кмета на Бургас Димитър Николов, който е и зам.-председател на партията.

Десетки лодки и рибарски постройки са завлечени от пороя. Всички рибари са загубили домовете и поминъка си. Лодките им са или изпотрошени, или отнесени някъде в морето.

„Чистим основно плажа и вълнолома. Хората разказват, че е минала огромна вълна. На брега има изхвърлен много дървен материал, пластмаса и останки от мебели. Десет лодки са отнесени от приливната вълна. Рибарите са отчаяни и не могат да ги намерят”, разказа вицеадмирал о.р. Пламен Манушев, кандидат за народен представител от ГЕРБ.

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и кметът на Бургас Димитър Николов поздравиха кандидатите за народни представители от Варна за активното им участие в почистването на района и се срещнаха с пострадали хора. Те дариха на рибарите моторна лодка, рибарски мрежи и въжета, електроуреди, както и три сглобяеми дървени къщи.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега