LifeStyle

Калъф за телефон се превръща в дрон (видео)

0

Дроновете са завладели въображението на всеки, който има интерес към нови технологии, авиация или заснемането на селфита.

 
Затова компанията AEE Aviation Technology реши да комбинира защитата на смартфони и дистанционно управлявания полет в едно.
 
Произведеният от компанията калъф за телефон дебютира на изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас миналата седмица. Той се “разгъва” в миниатюрен дрон, идеален за снимки от високо.
 
Selfly се рее във въздуха, за да заснемете 13-мегапикселови снимки или HD видео с вградената камера, като същевременно спестявате притеснението, че използвате селфи-стик публично.
 
“Технологията за стабилизация от висок клас”, върху която компанията акцентира, помага да се постигне яснота във всички кадри – от портрети, разпознаване на лица, до панорамни снимки.
 
“Днес повече от всякога се правят снимки със смартфоните, защото добрата камера е винаги с вас”, казва главният маркетингов директор на АЕЕ Майк Кан. “AEE SELFLY винаги ще бъде с вас, за да заснемете невероятни селфита”, допълва той.
 
Когато не се използва, Selfly се прибира във формата на калъфче, което може да се ползва на устройства с дисплеи от 4 до 6 инча и с iOS, и с Android.
 
При пълно зареждане полетът на дрона може да продължи до четири минути. Зареждането на батерията му отнема 30 минути.
 
Цената на дребно на новата джаджа е 130 долара. Очаква се продажбите да започнат още в първото тримесечие на 2018 г.
 
Economic.bg

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега