Бизнес, Бургас, Интервю, Топ новини

Какво е да работиш във “Фабрика за лидери”?

0

Когато една компания инвестира в своите служители тя се превръща в своеобразна “Фабрика за лидери”. Бързоразвиващият се бургаски офис на световната аутсорсинг компания Съдърланд Глобъл Сървисиз не спира да расте. Но с растежа идва и развитието на кадрите.

В следващото интервю от поредицата такива със служители на Съдърланд ще ви срещнем с три млади дами, които са избрали да останат в Бургас и да се развиват в нашия град.

Траяна Пеева е специалист по контрол на качеството. Започва като консултант, но след като показва своите качества е повишена и вече е специалист по качествен контрол.

траяна пеева

Ани Буковска е консултант и работи в компанията от година. Споделя, че едно от най-полезните неща в работата е възможността да практикува немския си език.

Ани Буковска

Павлета Христова също е консултант, но обича да влиза и в ролята на ментор, за да помага на новите си колеги, които тепърва навлизат в работния процес.

Павлета Христова

Защо избра да работиш в Съдърланд?

tpИзбрах да работя за Съдърланд, тъй като компанията има репутация на коректен работодател, предлагащ едни от най-добрите условия в региона. Освен това имам възможността да бъда част от интернационална компания, работеща по различни проекти и чиито клиенти са водещи международни компании.

 

abИсках да работя за компанията, защото реших да сменя сферата, в която се развивам и се наложи да започна от нулата. Съдърланд беше най-добрият избор за мен, тъй като съм завършила Немската езикова гимназия в Бургас и притежавах нужните умения и опит. Компанията осигурява дълготрайно развитие, добро възнаграждение и най-добрата работна среда в Бургас.

Кое е нещото, което най-много ти харесва в компанията?

phНай-много ми харесва разнообразието, което предлага работата, динамиката на работния ден и страхотния екип, в който попаднах. Атмосферата, която се създава е много приятна.

 

abВсеки ден е ново предизвикателство в работата и това те стимулира да ставаш все по-добър.  В Съдърланд можеш, не само да усъвършенстваш уменията си, но и да приложиш своята креативност, преценка и решение как да се направи нещо. Фокусът е работа в екип и взаимопомощ, а благодарение на обучението от висококвалифицирани служители всички навлизаме в естеството на работа за по-малко от месец. Екипът ни е страхотен, ние работим рамо до рамо и заедно празнуваме успехите си.

Кое е предимството на Съдърланд пред другите фирми, според теб?

tpПредимство са всички възможности, които компанията предлага, също така и  фирмената политика, включваща постоянното инвестиране в развитието на кадрите и създаването на лидери.

 

ph„Съдърланд“ предлага множество социални придобивки, има страхотна офис локация и предлага възможности за личностно и професионално развитие. Зоната за отдих и забавления ни предлага страхотни начини да прекараме обедната почивка заедно с колеги.

Успя ли компанията да промени живота ти и как? Научи ли нещо ценно/полезно за теб което смяташ че ще ти помогне в живота/кариерата занапред?

tpДа, животът ми се промени коренно през тази една година. Стартирах като агент и имах възможността да се запозная отблизо с работния процес в една международна компания, да комуникирам с хора от различни националности и да черпя опит от хора, които са професионалисти в своята област. Това ми помогна да придобия множество нови знания и умения, както и да развия личните си качества. Възползвах се и от възможностите за кариерно развитие на компанията и в момента вече съм част от отдела по качествен контрол.

 

abСлед немската гимназия, не съм имала възможност да прилагам знанията си по немски език, а работата в Съдърланд ги усъвършенства на професионално ниво. За една година в Съдърланд успях да си поставя нови професионални цели и да намеря сферата, в която съм добра и оценена, благодарение на качествата си и упоритостта си. В Съдърланд мога не само да се развивам, но и паралелно с това да уча, тъй като компанията насърчава обучението и повишаването на квалификацията на своите служители.

 

Как виждаш бъдещето си след няколко години? (Мислиш ли, че ще имаш развитие в компанията?)

phХаресва ми да работя в „Съдърланд“ и определено си представям себе си и на друга позиция. Страхотно е, че личностните качества и мотивацията на служителите не остават незабелязани. Това наистина много ми харесва.

 

tpВ днешно време е трудно човек да предскаже бъдещето си, но това, което знам със сигурност е, че искам да се развивам и да вървя напред, а Съдърланд определено ми дава тази възможност. Новата  ми позиция представлява предизвикателство и несъмнено разкрива нови хоризонти пред мен.

 

abЗа мен Съдърланд е място, в което мога да имам развитие, тъй като отговоря на целите, които съм си поставила.  Човек трябва да вложи не само труд , но и страст, сърце и душа в това, което прави, за да върви напред, а Съдърланд е компания, която ни предоставя възможността да възприемаме постиженията на компанията като свои собствени.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега