LifeStyle

Как поръчват храна различните зодии

0

Възможностите за хранене навън и за поръчване на храна са безкрайни, което доста често обърква решенията ни какво да ядем. Със сигурност искаме да е нещо вкусно, да бъде приготвено бързо и да изглежда добре. 

Понякога колебанието каква храна да си поръчаме може да отнеме часове в прелистване на менюта и рецепти. Вижте как различните зодии поръчват храна и на какво се спират на база астрологичните им знаци:

Огнени/Овен, Лъв, Стрелец/

Огнените зодии, избират и поръчват храна изключително бързо, в рамките на не повече от 10 минути. Обикновено те знаят още от предния ден какво ще бъде менюто им за следващия. Тъй като са огнени, грилът, такос и бургерите са сред любимите им поръчки.

Земни/Козирог, Телец, Дева/

Земните зодии, определено поръчват бавно храна, разглеждат цялото меню и често се спират на вкусна паста с богат сос. Също така специално място в сърцето на земните зодии, заема френската кухня. Каквото и да поръчат, то винаги трябва да си подхожда добре с вино.

Въздушни/Везни, Водолей, Близнаци/

Въздушните зодии се наслаждават на необичайна, почти научно-фантастична храна. Когато поръчват храна, те винаги се спират на най-нетрадиционното в менюто. Определено са фенове на молекулярната гастрономия.

Водни/Рак, Скорпион, Риби/

Водните зодии обичат романтичните заведения и романтичните храни. Те поръчват изтънчени, елегантни ястия, поднесени по най-добрия начин. Техният избор е бавен, тъй като се изчитат внимателно всички съставки в менюто. Често избират гурме кухня.

Economic.bg


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега