Бургас, Общество, Топ новини

Жители на село Маринка блокират пътя Бургас-Малко Търново заради проблем с водата

0

Жители на бургаското село Маринка ще блокират пътя за Малко Търново тази неделя. Тяхното действие е породено заради проблемите с водата в населеното място и липсата на каквато и да е обратна връзка от ВиК-Бургас след подадените оплаквания и входирана жалба.

Местните ще изразят недоволството си пред кметството на Маринка в рамките на 15 минути – от 10:00 до 10:15 часа. Идеята им е да им бъде обърнато внимание, но без да създават излишни главоболия на шофьорите, миниващи тогава по пътния. Въпреки това те са категорични, че ако след тези протестни действия пак няма реакция от ВиК-Бургас, то всеки следващ техен протест ще е с двойна по-голяма продължителност на същото място. 

“Нека да покажем, че в село Маринка живеят будни и задружни хора, готови да отстояват това което искат! Напомняме, че исканията да се оправят улиците на Маринка също зависят и от ВИК услугите, защото в следствие на техните аварии, всички виждаме какво се случва по пътната мрежа на селото”, заявяват организаторите на протеста. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега