LifeStyle

Известният тест с дървото

0

Това е прочутият тест с дървото, създаден от британския психолог Пип Уилсън. Разгледайте добре картинката по-долу и изберете в коя част на дървото се виждате.  Всяко от човечетата на дървото е с различно настроение и е разположено на различно ниво по клоните му.  За начало, определете кое от тях най-много прилича на вас. После изберете човече, на което бихте искали да приличате.

Ключът към отговорите ще ви помогне да се ориентирате не само какво е емоционалното ви състояние към момента, но и какво желаете да бъде то. Ще ви  помогне да осъзнаете положението си в обществото.

5_64

 

КЛЮЧ КЪМ ОТГОВОРИТЕ

Номер 1, 3, 6 или 7 –  вие сте целеустремен човек, който не се страхува от препятствия и прегради.

Някой от следните номера: №2, 11, 12, 18 или 19 – вие сте общителни и винаги сте готови да помогнете на приятел.

Човечето с №4 – това ви определя като човек с устойчиви житейски позиции, който се стреми да постигне успех във всяко свое начинание без трудности по пътя си.

Номер 5 – често се чувствате уморени, слаби, нямате много жизнени сили.

Номер 9 – вие сте витален човек, обичате забавленията.

Номер 13 или 21 – те ви характеризират като затворени в себе си. Често избягвате общуването с другите, имате вътрешни терзания.

Номер 8 – обичате да се затваряте в себе си, да размишлявате за ваши си неща, криете се във някакъв ваш въображаем свят.

Номер 10 или 15 – лесно се адаптирате към промени в живота, нова среда, чувствате се комфортно и бързо създавате приятелства.

Номер 14 – пропадате в емоционална пропаст, най-вероятно преживявате вътрешна криза.

Номер 20 – това, най-често е изборът на хора с повишена самооценка. Вие сте природен лидер и държите всички да слушат именно вас.

Номер 16 – Чувствате се уморени от ролята си на нечия емоционална патерица, но вероятно сте видели, че №17 ви прегръща – в този случай сте склонни да оцените себе си като човек, обграден от внимание.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега