LifeStyle

Изтекоха снимки на Galaxy Note 8

0
Новият смартфон на Samsung – Galaxy Note 8, предстои да дебютира официално на 23 август. Любопитството на феновете на марката се нагнетява с наближаването на датата и ето че само за два дни в онлайн пространството изтекоха визии на телефона. Евън Блас публикува в Twitter снимки на предната и задната страна на Galaxy Note 8.

 
От тях личи, че устройството ще има добре познатия вариант на Infinity Display „от-край-до-край“, чийто рамене ще са дори още по-тънки от на предшествениците му. 
 
 
 
Забелязва се и допълнителен бутон Bixy, намиращ се на страничната дясна рамка на смартфона. Отзад пък се намира двойна камера с двойна светкавица. 
 
 
 
От снимките личи и сензор за пръстови отпечатъци, разположен на почти същото място като при Galaxy S8 – отзад, точно до камерата. Основната критика е, че позиционирането му непосредствено до фотоапарата, често води до това, че при използването му хората неволно замазват и лещата на камерата си. Предполагаше, че сензорът ще бъде преместен в предната част на смартфона, но явно този дизайн все още не е изчистен откъм функционалност. 
 
 
Note 8 идва с надеждата, че ще разсее горчивите спомени от „гърмящия“ си предшественик Note 7. Производителите обещават, че батерията му ще е обезопасена. По-късно през август предстои да разберем и повече за характеристиките му. 
 
 Economic.bg

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега