Бургас, Крими, Политика, Топ новини

“Изправи се! Мутри вън!” отстрани от листата си Цветелин Георгиев

0
Във връзка с искането на прокуратурата за отнемането на имунитет на лице с инициали Ц. Г. и със запитванията на медии за такова лице в листата на “Изправи се! Мутри вън!” в Бургас, информирам, че ще окажа пълно съдействие на органите на реда и прокуратурата за установяването на истината. Това написа кандидатът за депутат и водач на листата на “Изправи се! Мутри вън!” за Бургас Живко Табаков.
 
Както стана ясно по-рано днес главният прокурор Иван Гешев поиска задържането на Цветелин Георгиев, който накарал четирима души в село Маринка да гласуват за конкретна личност и партия, в замяна те щели да получат имотни облаги.

“В листата в Бургас случаят се изяснява. Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона! От този момент нататък Георгиев е отстранен от листата, за да се изясни цялата истина и да не се възпрепятства разследването. За напускането си днес Георгиев ще подаде надлежните документи. За нас върховенството на закона е основна ценност и всяко негово нарушение, независимо от кого, смятаме за крайно неприемливо”, написа още Табаков.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега