Бургас, Общество, Топ новини

Направи правилния избор за своето семейство на „Бебе Зона“ Бургас

0

Тази година ще се проведе първото издание на най-голямото за Югоизточна България търговско изложение – “Бебе Зона”. Изложението е насочено към бременни жени и семейства с малки деца.

На 15 и 16 септември “Бебе Зона” ще събере на едно място най-добрите световни и български производители на детски стоки и услуги и ще предостави достъп на семействата до най-добрите медицински специалисти и консултанти в Област Бургас.

Изложението е разделено в три части – търговска, медицинска и лекционна част. 
Търговската част ще предостави достъп на родителите до водещи световни и български производители и вносители на детски стоки и услуги. Директно на техните щандове посетителите ще могат да тестват и закупят изложените продукти.

Медицинската част ще запознае аудиторията на изложението с капацитета и възможностите на медицинските заведения, които предлагат здравни услуги за бременните жени и малките деца.

Част от „Бебе Зона“ ще бъде и най-голямото бургаско училище за бременни „Мама знае най-добре“. Лекционната програма на училището ще продължи и през двата дни на изложенито и ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането, отглеждането на бебето, както и за физическото и психическо здраве на майката.

Лектори ще бъдат утвърдени специалисти в областта на акушеро-гинекологията, както и педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози.

Всеки, който желае да се включи в лекционната част ще може да се регистрира на имейл zona@mamaznae.bg и по този начин ще получи възможността да участва в регулярните томболи с награди, осигурени от изложителите.

В рамките на изложението ще се проведе и благотворителната инициатива „От мама за мама“, която има за цел да подпомогне семейства в неравностойно положение на територията на област Бургас.

Организатор на изложението е най-голямото училище за бъдещи родители Училище за бременни и родители “Мама знае най-добре” с подкрепата на Община Бургас.

 

VoxBurgas е основен медиен партньор на събитието

За допълнителна информация от страна на изложители и посетители на телефони: 0894406234 или на 0883100044


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега