Бургас, Общество

Изграждането на здравна служба в Крайморие стартира до два месеца

0

“Има готов проект за здравна служба с помещение за аптека в квартал Крайморие. В момента се изготвят нови актове за общинска собственост, защото основната причина за забавянето бе тежката градоустройствена процедура. Веднага след изчистване на последните детайли имаме готовност да стартираме строителната дейност”.  Това каза главният архитект на Община Бургас  Веселина Илиева по време на общественото обсъждане на проектобюджет 2015 година в квартал Крайморие.

Тя уточни , че строежът ще започне до два месеца, а амбициите на Общината са още през тази година жителите да ползват професионални медицински услуги. Медицинското заведение ще се намира на ул.” Вълнолом”, в близост до новопостроената спортна площадка.

Заместник кметът по европейски политики Атанаска Николова запозна жителите на Крайморие с реализираните европейски проекти и бъдещите инвестиции в Община Бургас.

“Нов паркинг и изграждане на парково пространство с кътове за отдих са само част от дейностите, които ще бъдат извършени през 2015- та година”, допълни Николова.

Отделени са средства и за асфалтиране, озеленяване и поддръжка на зелените площи в квартала.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега