Бургас, Общество, Топ новини

Избраха бургазлийка за шеф на НПСС

0

Яна Вангелова избрана за Председател на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) в мандат 2016-2018 година.

Яна Вангелова е възпитаник на Университет “Проф. д-р Асен Златаров”. Така бургаският университет ще има топла връзка в най-голямата студентска организация в България.

Вангелова е докторант по специалност „Организация и управление на производството” и магистър по „Управление на европейски проекти“. Представител е на обществени и консултативни съвети към държавни институции в страната и експерт по проблемите на образованието и младежта.

През 2013 г. на парламентарните избори тя беше водач на листа на “Средна европейска класа” на бургаския общински съветник Георги Манев.

След краткото пребиваване в политиката тя стана част от Изпълнителния съвет на Националното представителство  на студентските съвети и заместник-председател на организацията в мандат 2014-2016 г.

яна вангелова тодор йосифовПодкрепа за нейната кандидатура дойде от редица национални младежки организации, сред които и бургаската “Младежки глас”. Лично председателят й Тодор Йосифов връчи на Вангелова писмото с което организацията му изразява подкрепата си за нейната кандидатура.

 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега