Vox Populi

Из дневниците на един обикновен адвокат

0

Из дневниците на един обикновен адвокат.

Последно заседание по станалите известни, като “Колективни искове” срещи пик.

Свидетели на пик са главната Му редакторка и отговорния секретар на в.Ретро, който е собственост на жената от която недялкУ има 2 деца….

Показанията са им рядко смислени.

Въпросния секретар, който не стана ясно какво точно работи в в.Ретро е бил на Марша за европейско правосъдие и някой го е попитал дали си е получил парите……

Демек, служител на жената на недялкУ е бил на протеста и е подал информармация на пик, че протеста е платен от Америка за България.

Главния редактор само редактира, не е журналист, но е създала публикацията, отричайки да е автор…..
Не е гледала какво са излъчвали те пряко, но е записала дословно, каквото са и казали. Укрила самоличността на източника си с когото работят за едно семейство или съжителство не знам точно, но пък иначе го доведе да свидетелства Чавдар Новаков завършил богословие…..

ийебемтижурналистикатаисве

Нито една медия, щото кафявото не е медия не е записала, отразила, налисала и прочие, че протеста е платен, хеле от Америка за България, но пък на него е имало хора с значки на зелените, които са финансирани от АБ?

Всички грантове на АБ и получателите им са на сайта им………

Единствените значки, които видях бяха на Инициатива правосъдие за всеки и за сведение на пик една значка струва под 1лв., организацията беше стройна както е обичайно за ИПВ, а дребните разходи, като плакати, значки и наем на уредба са няколкостоти лева събрани, както обикновенно с дарения

Ей, такова нещо.

 

за автора: Николай Хаджигенов е адвокат, част от инициативата “Правосъдие за всеки”


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега