Бургас, Политика

Ивелина Василева и кандидат-депутатите от ГЕРБ дариха за Калата

0

Водачът на листата на ГЕРБ-Бургас за предстоящите предсрочни парламентарни избори и кандидати за народни представители се включиха в кампанията „Дарявам за Калата“.

Ивелина Василева заедно с областния лидер на партията Димитър Бойчев, Иван Вълков, Жечо Станков, Галя Василева, Живко Димитров, Тодор Михалев, Любомир Йорданов и Николай Иванов закупиха специално създадени за инициативата тениски с лика на Георги Калоянчев с мотото – „Дарявам за Калата“ от павилиона на „Морски знаци“ до Часовника. Така те бяха едни от първите бургазлии, които се сдобиха с благотворителните символи , тъй като продажбата им започна от днес.

„Надяваме се повече хора да се присъединят към каузата, за да може съвсем скоро в нашия град да бъде издигнат паметник на този незабравим актьор. Искахме да дадем пример още със самия старт на инициативата, която сме убедени, че ще има успех”, коментира водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева.

Със събраните средства в морския град ще бъде изградена бронзова скулптура на Георги Калоянчев в реални размери. До този момент са събрани близо 10 000 лв, а необходимата сума е в размер на 80 хил. лв.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега