Бургас, Политика, Топ новини

Ивайло Вълчев: Ще извършим реална промяна

2

Нямаме за самоцел просто да спечелим изборите, а да извършим реална промяна в държавата. Властта е едно средство, което за нас е като отварянето на една врата, през която да влязат подготвени хора и да работят за общото благо. Това обяви днес в Бургас Ивайло Вълчев от “Има такъв народ”, който е и лидер на местната структура за предстоящите парламентарни избори. 

Вълчев добави, че от “Има такъв народ” са направили по-трудното, като са отказали да съставят правителство, въпреки “отровната” по негови думи подкрепа, която им е била обещана. 

“Да ти обещаят подкрепа за правителство е едно, а да ти окажат подкрепа на идеи е съвсем друго. Не излъчихме кабинет, за да не даваме живот на една доста и порочна система, която е готова да подкрепи каквото и да е било, за да продължи системата просто да функционира. Ще търсим истинска промяна, това е нашето желание”, допълни бургазлията.

Днес партията на Слави Трифонов представи своите кандидати в Бургас за вота на 11 юли. Очакванията са още по-добро представяне, в сравнение с изборите през април. Ивайло Вълчев коментира, че от ИТН не вярват на социалиологически проучвания, а се ръководят от нагласите на хората, с които разговарят по време на срещите си. 

“Ако на предишното гласуване бяхме тотално нова партия и всичко се оповаваше на някакви надежди, то сега вече доказахме, че надеждите могат да бъдат подплатени”, добави Вълчев.

Дали ще се коалират с някой и ще успеят ли този път да съставят кабинет с някоя партия, лидерът на ИТН в Бургас заяви, че няма как сега да се отговори на тези въпроси , тъй като трябва да станат ясни изборните резултати и тогава да се прецени. Но даде за пореден път да се разбере, че от “Има такъв народ” са твърдо против коалиция с партиите, представлявали досегашното статукво. Затова и мотото в тази кампанията на ИТН е: “Време е за друго”.

“Защото другото, досегашното, го видяхме какво представлява. Няма област в обществения ни живот, която заради управлението през последните 10 години, да не се нуджае от „изчегъркване”. Те (ГЕРБ) могат да продължават така още 100 години, но трябва да се сложи край на това нещо. Хората не трябва да бъдат третирани като стадо и управляващите да се сещат за тях само по избори”, каза още Ивайло Вълчев. 


2 коментара

  1. Валентин Вълчев юни 15, 2021 at 15:56 -  Отговор

    Как ще я извършите Г-н Вълчев ?? С мошенници в листата ви за Народни представители за Шумен !!! Гледайте кой слагате в листите ? Губите много гласове !!!!

  2. Валентин Вълчев юни 15, 2021 at 15:58 -  Отговор

    Кмета на с. Мадара обл. Шумен го разследва Прокуратура, а вие сте го изтъпанчили за Народен предтсвител !!!

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега