Бизнес

iPhone 8 може да дебютира на 12 септември

0
Революционният iPhone 8 ще дебютира официално на 12 септември, предава 9to5mac, позовавайки се на изданието Mac4Ever, специализирано в новините за американската компания. 

 
Според информацията мобилните оператори вече са казали кога очакват съобщение от Apple във връзка с подготовката на инвентара и маркетирането на устройството. 
 
Apple все още не споделила нищо за такова събитие, но съдейки по минали години, най-вероятните дати са 6 или 12 септември. Френското издание все пак твърди, че това ще се случи на 12-ти, позовавайки се на свои източници. 
 
Въпреки че сайтът може да се похвали като достоверен познавач по отношение на гиганта от Купертино, все пак трябва да се има предвид, че информацията не е официална.  
 
Юбилейният iPhone 8 се очаква да дойде с 5.8-инчов OLED дисплей, което би го превърнало в най-големия смартфон на компанията досега. Екранът ще е от типа „безкраен“, като от  устройството ще бъде премахната емблематичният Home бутон, чиято функция ще се изпълняват от виртуален такъв.  
 
Слуховете през последните месеци твърдят, че смартфонът ще използва 3D технология за лицево разпознаване, поддръжка на 4К видео, разположен от задната страна Touch ID и стъклен корпус. 
 
Economic.bg

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега