Бургас, Спорт

Херо се чувства обиден и огорчен от отношението към него

0

Димитър Димитров – Херо призна, че е обиден и огорчен от отношението на Георги Иванов към него в последните месеци, предaде Gong.bg.

На обширна пресконференция тази сутрин Херо призна, че главната причина да не поеме Левски е видимото нежелание на Гонзо да работи с него и тоталната липса на комуникация между двамата. Димитров сподели не само че между тях е имало различия във футболно отношение, а че са от „различни планети“.

„С Георги съм работил, когато аз съм бил треньор, той футболист. Човешките ми отношения винаги са били добри, аз и сега нямам някакви проблеми с него. Но в мен остана една голяма нотка на съмнение“, каза Херо.

Херо е усещал, че комуникацията е била изключително тежка и трудна. Според него, може Гонзо да има претенции той да е треньор, което да е довело двамата да дърпат в различни посоки.

“Ние нямахме прилики, близки отношения за да говорим за разлики. Ние бяхме от различни планети”, допълни треньорът.

Бившият треньор на Черноморец призна, че е ходил на мача с Ботев Пловдив, за да проведе сериозен разговор с Георги Иванов. Той му каза, че нещата са много тежки, той самият се чудел, дали да остане и че трябва да изчакаме до 14-15 декември.

„Личните ми човешки отношения с Георги Иванов са добри, мога да работя и с него, но трябва тотално да си променим футболното отношение. Аз ако бях на негово място, щях да го търся по 10 пъти на ден, да се консултирам за всичко. Аз казвам как бих постъпил. Ако отношенията, комуникацията бяха по-различни, аз бях убеден, че ще се върна по-рано, но аз усетих тези нотки, за които споменах по-рано. Ако трябва да бъда максимално честен и коректен – имам много горчилка и обида“, завърши Херо.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега