Бургас, Общество, Топ новини

Градът ни се рекламира на туристическото изложение INTOURMARKET в Москва

0

Община Бургас представя туристическия си потенциал на изложението INTOURMARKET в столицата на Русия. Там градът ни е съизложител на националния щанд, организиран от Министерство на туризма, заедно с неправителствени организации, туроператори, туристически агенции и представители на други български общини.
Участието в международния форум има за цел да популяризира забележителностите, природните дадености и културните традиции на региона. Очакванията са по този начин да бъдат привлечени повече туристи.
П време на изложението представителите на Бургас участваха в среща, посветена на двустранните отношения на Уралската област и България и дискутираха насърчаването на партньорството в областта на културния, поклонническия туризъм и регионалното сътрудничество. В началото на форума се проведе и българо-руска кръгла маса на тема “Здраве, отдих и съвременни тенденции за развитието на туристическите маршрути”.
България участва за дванадесета поредна година на международното туристическо изложение в Москва. Тази година неговият фокус е върху масовите и специализираните продукти – летен и културен туризъм, балнео, спа и уелнес.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега