LifeStyle

Говорещи огледала – новите приятели на хората

0

Е, изглежда вече не само вещицата от приказката за “Снежанка” ще си има говорещо огледало. Шведският производител на мебели  IKEA излезе с интересен нов продукт – „Мотивиращо огледало“. 

„Очите ти са завладяващи!“, „Тази рокля ти стои страхотно!“, „Днес изглеждаш чудесно!“ са само малка част от богатият речник на новият Ви най-добър приятел. Става дума за огледало с вградена аудио система, което прави комплименти на човека, оглеждащ се в него. Едновременно с това комплиментът се изписва на повърхността.

Първите отзиви за говорещото огледало са доста положителни. „Страхотно е, защото иначе никога не получавам комплименти. Ако трябва да съм честен, мога да стоя пред него цял ден“, споделя мъж, закупил си модерната мебел.

Продуктът се предлага промоционално в един от британските магазини на веригата. Според официално изявление на IKEA той „ще осигури на хората така необходимото им вдигане на самочувствието“, съобщава Time. По данни на различни проучвания около 44% от британците са критични към външния си вид, а 26 на сто споделят, че се чувстват некомфортно, когато погледнат в огледалото. В същото време пак 26% заявяват, че една мила дума е достатъчна, за да започнат да се харесват повече.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега