Бизнес, Бургас, Общество

GoToBurgas – туристическият гид на Бургас

0

Интересуват ви културни и спортни събития, възможности да разнообразите почивката или всекидневието си? Решили сте да излезете с любимия човек из града да се позабавлявате? Искате да разберете къде са най-подходящите места за отсядане в Бургас? Търсите спокойствие сред природата из региона? Желаете да научите повече за историята, за легендите, за магическите места, но не знаете от къде?

Сайтът www.gotoburgas.com е мястото, където ще намерите отговори на тези и още много въпроси свързани с любимия ни морски град.

Търсите начин да популяризирате бизнеса си в Бургас? Няма проблем, само си направете безплатен профил в сайта. Обичате да слушате музика на живо или да се посмеете от сърца на театрална постановка? Проверете културните събития на страницата!

Gotoburgas е официалният пътнически гид за Бургас и региона. В него ще намерите историята и забележителностите на Бургас, които правят градът уникален. Ще научите за културните и спортните мероприятия в региона, ще имате пряк достъп до местата за хапване, пийване и забавления. Сайтът предлага и информация за голям набор от услуги – от транспорт до настаняване в региона на града.

*Go to Burgas e официалният туристически портал на Бургас, който събира на едно място и представя по атрактивен начин пълната информация за града, от която всеки турист се нуждае. Gotoburgas.com съдържа обща информация за града – история, природа, времето, начините за стигане до Бургас, възможностите за транспорт в рамките на града, подробна карта. В него има информация за най-атрактивните места – музеи, галерии, атракции, паркове, плажове, археологически обекти, възможности за спорт, др. За всяко от тях има описание, снимки, информация, как се стига, контакти.

Посетителите на GotoBurgas ще намерят информация и за актуалните събития по време на престоя си, за заведенията в града, възможностите за шопинг, безплатни wi-fi зони, болници, аптеки, таксита, др. Оттук туристите могат да организират и престоя си в града, тъй като сайтът дава възможност и за резервации на хотели. Сайтът е на три езика – български, английски и руски. GotoBurgas има и безплатно мобилно приложение, което също е изключително лесно и удобно за ползване.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега