Бизнес

Google пуска конкурент на Instagram

0

На годишната конференция на програмистите Google I/O най-голямата интернет търсачка в света представи новото си приложение за снимки Google Photos, което отчасти ще бъде конкурент на Instagram.

Приложението използва технологията Google за разпознаване на лица, като позволява снимките да се сортират автоматично и необходимите фотографии да бъдат търсени по-лесно, дори ако потребителят не ги е маркирал.

Google дава възможност за моментално редактиране на снимките с Auto Awesome. В приложението има и функция за лесно създаване на албуми, фотоистории, колажи, анимирана селекция. Снимките ще могат да се разглеждат по дни, месеци и години.

За да изберете няколко снимки в приложението, е достатъчно да прокарате пръсти по тях. Google дава възможност също така да споделяте снимки. Потребителите, които видят селекцията и имат Google Photos, могат да ги запазят с един клик.

Голямата изненада е, че потребителите на Google Photos могат да запазят неограничен обем снимки и видео с високо качество – до 16 мегапиксела за фотографиите и до 1080 – за видеото. Приложението вече е достъпно на Android, iOS и в уеб-версия.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега