Бургас, Политика

ГЕРБ в Камено и Приморско с дарение за Великден на социални клубове

0

Поредна благотворителна инициатива организира общинската структура на ГЕРБ в Камено. Нейните членове и общинският съветник Жечка Тодорова на Велики четвъртък посетиха Клуба на диабетиците “Пламък на надеждата”.

Те бяха посрещнати от председателя на сдружението Иванка Мирянова, на която предоставиха козунаци и яйца. Дарението е съобразено със здравословното състояние на представителите на клуба и с желанието им, а тестените изделия ще бъдат раздадени от Мирянова на трудно подвижни членове от клуба в населените места в общината.

Инициативата на ГЕРБ-Камено продължи и в Клуба на инвалида в града. Там благодарности за дарението и за подкрепата бяха получени от председателя на дружество на инвалида „Лейди Даяна” – Стефка Славова.

Общинското ръководство не пропусна и най-възрастните хора в пенсионерския клуб в Камено. Организационният секретар на ГЕРБ Дияна Гочева поздрави присъстващите с предстоящите светли празници.

„Благодарни сме за този жест на внимание, които не е за първи път от страна на ГЕРБ-Камено. Тези млади хора превърнаха деня ни в празник, а дарението ще зарадва много възрастни хора, тези, които днес нямаха възможност да са сред нас, ще получат лично от мен от дарените изделия”, сподели председателят на клуба Стаматка Джумалиева. Във всички посетени клубове от ГЕРБ-Камено зарадваха възрастните хора и с боядисани в офиса на партията великденски яйца.

В Приморско общинският ръководител Захарина Неделчева и Денка Вълкова за поредна година посетиха Дома  за възрастни хора с увреждания в с. Ясна Поляна. Неговите обитатели получиха като дарение козунаци, яйца, плодове и сладки изделия. Общинският координатор на ГЕРБ-Приморско Захарина Неделчева поздрави възрастните хора, които й благодариха за жеста на внимание, превърнал се в традиция.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега