Бургас, Политика, Топ новини

ГЕРБ/СДС-Бургас: Изборният закон на Слави създава ядове

0

Не смятаме, че ще има сътресения до края на кампанията, очаквайки едни хубави избори, но със свито сърце. Изборният закон на Слави, видя се и в Благоевград, създава технологични  ядове и проблеми. Опасявах се, че ние ще сме първата европейска страна, в която ще бъдат касирани изборите поради технически несъвършенства. Но се успокоих, че през 2016 година това вече е станало в Австрия на втори тур за президентските избори.

Това заяви в Бургас лидерът на коалицията ГЕРБ/СДС в морския град Любен Дилов-син. Според него решението на предното Народно събрание да се гласува машинно в избирателни секции с над 300 души, имащи право на вот, е „снаряд на ентусиазма, извън границите на разума”. Опитахме се да го спрем, но не успяхме. Тук не става въпрос за политическо заяждане, а за нещо, което да е полезно за всички ни, каза още Дилов-син.

Той допълни, че утре ще изпрати отворено писм до водачите на всички партийни листи в Бургас, като в приятелски тон да им пожелае да работят взаимно в интерес на областта. 

Лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас искрено се надява, че след изборните резултати на 11 юли ще може да бъде съставен кабинет, защото това, което сме имали сега като служебно правителство, не било добър вариант за страната ни, както и за самия президент и не му правило добра услуга.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега