Бургас, Политика, Топ новини

ГЕРБ/СДС-Бургас даде старт на кампанията, ще се борят с хаоса

1

Коалицията ГЕРБ/СДС в област Бургас даде старт днес на своята кампания. Водач в листата отново е Любен Дилов-син, както бе и на предните парламентарни избори през пролетта тази година.

По-сериозната изненада е отсъствието на бившия екоминистър Ивелина Василева в нея. От коалицията заявиха, че няма да влизат в битка с опозицията по време на кампанията, а ще се борят единствено с хаоса.

Той се дължи, по думи на Дилов, тъй като в момента България няма президент, а кандидат за такъв, както и че липсва служебно правителство, което по-скоро участвало в кампанията на Румен Радев.

Водачът на листата добави, че от ГЕРБ/СДС-Бургас са изключително щастливи, че отново ще могат да бъдат сред хората, по време на предизборната кампания, за разлика от миналите парламентарни избори, когато това бе невъзможно да се осъществи заради противоепидемичните мерки срещу COVID-19.

Той бе категоричен, че в следващия парламент най-голямата парламентарна група, която ще намери място в Народното събрание, отново ще бъде ГЕРБ и това било вън от съмнение.

„Ще продължим да правим това, което сме започнали. Със сигурност ще бъде по-трудно от преди, но никой не се е надявал, че ще бъде лесно. Има свръхзадачи за Бургас, които трябва да станат факт. Една от тях е градът да се появи на картата на „зелената сделка”. Смятаме, че всички парламентарни групи, които излъчат представители от Бургас, трябва да работим в тази насока, защото е изключително несправедливо да останат само Перник, Стара Загора и Кюстендил. Градът има нужда и трябва да бъде четвъртата голяма област, която да е част от тази сделка”, категоричен бе Дилов-син.

Всички сред кандидатите за депутати от ГЕРБ/СДС се обединиха, че ще водят кампания за реални политики, а не чрез популизъм. Кметът на община Бургас Димитър Николов коментира, че в сравнение с пролетта сега листата е по-млада и по-красива, а освен това по-образована и подготвена.

„Убеден съм, че всеки един в нея има качествата и е достоен да бъдат народен представител. Отправям апел към всички бъдещи депутати от Бургас, преобразявайки и развивайки България, винаги имайте и едно наум за града. За нас е важно какво ще се случва тук и как ще се развива Бургас”, каза още Николов.


1 Коментар

  1. Киро Киров юни 15, 2021 at 16:22 -  Отговор

    Тези верно са милиционери. Най-напред създават нещо , после се борят с него. Важното е времето да минава и народа все повече да опростява ,за да могат тези да са вечно на държавна ясла.

Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега