Бургас, ИЗБОРИ 2017, Политика, Топ новини

ГЕРБ-Бургас представи листата си, ще надгражда постигнатото в региона (ВИДЕО И СНИМКИ)

0

„Традиционно в листата на ГЕРБ-Бургас има само местни хора, които не идват в нашата област само по предизборни кампании.  Имаме приемственост, но и нови лица. Знаково е присъствието на личности от гражданската квота.”, каза областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев при откриването на кампанията в морския град.

„Гордеем се с постигнатото и го надграждаме. Бургас е красив град с приветливи хора. Ние работим за това хората да остават в Бургас, да имат по-добри перспективи за работа, професионално развитие, достоен живот и условия за отглеждане на децата си”, заяви водачът на листата Ивелина Василева.

Ивелина Василева

„Гарантирам продължаващи инвестиции в Бургаска област и ще работя за реализацията на най-големия воден проект в гр. Бургас за мащабна рехабилитация и разширение на ВиК мрежата на града. За осигуряване на чиста питейна вода и пречиствателни станции в по-малките населени места, за които не са предвидени европейски средства, сме заложили изпълнението на Национална програма с ресурс от 100 млн.лв. годишно. В мандат 2017-2021 приоритет ще бъдат и чистотата на атмосферния въздух и оползотворяването на минералните води”, каза още Василева.

„За нас приоритет е доизграждането на четирилентов път „Бургас – Слънчев бряг”. Това е още една предпоствака за икономически растеж на сектор Туризъм, ще има по-малко жертви на катастрофи и ще се изнесе трафика от населените места. ГЕРБ е единствената партия, която работи за реализиране на пътя”, категоричен е Димитър Бойчев. По думите му с довършването на зала „Арена” – Бургас и изграждането на конгресен, научно-изследователски център до Морска гара ще се работи за развитие на целогодишен туризъм.

„Приоритетите в управленската програма на ГЕРБ са увеличение на минималната работна заплата от сегашните 460 на 650 лева и достигане на средната работна заплата до 1500 лева”, каза Диана Йорданова.

диана йорданова

„Ангажираме се с размразяване на Програмата за безвъзмездно саниране на многофамилни сгради, за да продължи промяната на облика на жилищните комплекси. Вече доказано в санираните блокове разходите за отопление намалят от 40% до 50%. С продължаване на програмата се осигуряват 10 000 работни места със средна заплата от 1500 лв.”, каза Жечо Станков.

Семир Абу Мелих акцентира върху демонополизацията на Здравната каса, което ще доведе до по-добро качество на здравната услуга. Групата е ангажирана и със създаването на Факултет по медицина  към университет „Проф. д-р Асен Златаров”, за да може в Бургас да се дипломират квалифицирани лекари. Студентите ще бъдат обучавани от професори и доценти на национално и европейско равнище, ще специализират и работят в бургаските болници. Така желаещите да учат медицина ще остават в Бургас и ще можем да привличаме студенти от различни региони. Това е и гаранцията да има лекар и медицинска сестра във всяко училище в региона.

семир абумелих

 „Това е стабилен отбор. Това е отборът, който ще ускори проектите на Бургас и ще съкрати сроковете при решаването на проблемите. И най-важното те са бургазлии, живеят в региона и поемат ангажимент само за възможните неща.Аз съм голям оптимист”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега