Бургас, Политика, Топ новини

ГЕРБ-Бургас реди листата си за предстоящите избори

0

Почти сигурно е, че Ивелина Василева – досегашен министър на околната среда, ще да бъде начело на листата за предстоящите избори. Очаква се тя да получи пълна подкрепа от бургаските гербери.

В листата ще присъстват и досегашните депутати Дияна Йорданова, Димитър Бойчев, Иван Вълков, Семир Абу Мелих и Румен Желев. Неочаквано за мнозина сред номинираните се моявиха и имената на Златина Дукова от Комисията по дискриминацията, д-р Стойно Стойнов от сдружение “Морски сговор”, директорът на СУ “Епископ Константин Преславски” Мартин Илиев и настоящият заместник-областен управител Севдалина Турманова.

Младежкото лице на ГЕРБ в Бургас Галя Василева също получи сериозна подкрепа от колегите си и със сигурност ще се бори за място в следващия Парламент. В момента Василева е част от Общинския съвет в Бургас.

Общинските съветници Калояна Живкова и Петко Георгиев си направиха отвод. Директорът на ТД “Възраждане” Магдалена Манолова също остава в Бургас и няма да се бори за депутатско място.

Общинската конференция на ГЕРБ, която се провежда в момента, гласува анблок имената на кандидатите за депутати. Изпълнителната комисия на партията ще реши кой ще бъде водача и как ще бъде подредена самата листа. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега