Бургас, Политика, Топ новини

Георги Маринчев: Кенов излъга всички по няколко пъти

0

Заместник-председателят на “Движение Гергьовден” Георги Маринчев, който е и областен лидер на партията за Бургас, обвини водачът на листата на коалиция “България без цензура” Стефан Кенов, че е излъгал всички по няколко пъти.

Маринчев, който беше втори в листата изказа благодарността си към симпатизантите и членовете на “Движение Гергьовден” за подкрепата, но в същото време се възмути от поведението на бившия заместник-областен управител Кенов.

“За мен на практика изборите свършват днес и макар и малко късно е редно да кажа няколко думи. Искам да благодаря на всички за оказаната подкрепа: на структурите на Гергьовден, които макар и малобройни като състав и ресурс положиха максимални усилия за доброто представяне на коалицията, на приятелите си, които в тези тежки времена отделиха средства от семейния си бюджет за да ми осигурят що годе нормална лична кампания, на тези, които гласуваха преференциално за мен и на тези, които подкрепяха мен, но отказаха въобще да гласуват за коалицията ни, поради хигиенни съображения, на общинските ръководства и структури на ББЦ, които въпреки постоянните лъжи на водача си Кенов, успяха да затворят с достойнство една тотално провалена от организационна гледна точка кампания.”, пише Маринчев в профила си в социалните мрежи.

След това пише и няколко реда за новия депутат Кенов:

на снимката: Новоизбраният депутат Стефан Кенов

на снимката: Новоизбраният депутат Стефан Кенов

“Сигурно е редно да честитя и на Стефан Кенов депутатското място. Честито, Стефчо! Дано си заслужава падението, което си причини. За този един месец не остана никой, който да не излъга по няколко пъти. Като започнем от политическите ръководства и национален щаб, общинските структури, политическите активисти, застъпници и наблюдатели, представителите на медиите и стигнем до момичетата, които раздават флаери и Веско плакатаджията.”, разкрива представителят на “Движение Гергьовден”.

За финал той съветва Кенов да се прибере в Бургас след като е постигнал целта си, защото стотици хора го чакали, за да му кажат лично в очите какво мислят за него.

“Стига вися в София, каквито и важни национални въпроси да има да решава коалицията – ти не си част от тях.”, завършва Маринчев.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега