Uncategorized

Георги Манев напуска политиката, Бачийски оглавява СЕК

0

Председателят на ПП „Средна европейска класа“ Георги Манев обяви, че се оттегля от активна политическа дейност и освобождава ръководния пост, който заема, съобщиха от партията. 

Относно информацията, че бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев преговарят за явавяне на предстоящите избори с мандата на СЕК, Георги Манев заяви, че до момента не са водени такива разговори, информира БНР. 

От Средна европейска класа не коментираха дали ще имат кандидат за президент и дали ще търсят коалициони партньори за предстоящите избори.

„С работата си като председател на ПП „Средна европейска класа успях да направя така, че в България започна да се обръща все повече внимание на малкия и среден бизнес, започна да се говори все повече за създаване на българска средна класа с европейски стандарт на живот“ – сподели на финала на своята политическа кариера досегашният лидер на партията.

Георги Манев упълномощава своя заместник Константин Бачийски да представлява ПП СЕК до провеждане на редовния конгрес на 9 октомври. 

 

Снимка: БНР Бургас


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега