Бургас, Политика, Топ новини

Ген. Шивиков сменя Атанас Зафиров, като специалист по отбрана на БСП в Парламента

0

Бригаден генерал Димитър Шивиков ще бъде кандидат за депутат от “БСП за България” от Пловдив-област и по всяка вероятност ще замени бургаското острие на партията Атанас Зафиров в Парламентарните заседания, като специалист по отбраната.

В петък лидерът на БСП Корнелия Нинова и генералът подписаха споразумение за сътрудничество между “Позитано” 20 и представляваната от него Конфедерация гражданско общество.

През изминалата седмица бургаските социалисти бламираха номинацията на Атанас Зафиров и той отказа да се кандидатира за депутат. Вчера стана ясно, че все пак ще бъде в тясното партийно ръководство на БСП.

Ген. Шиванков, който е бивш началник на 61-ва механизирана бригада в Карлово, бе обвинен през януари в длъжностно присвояване на чужди вещи на обща стойност 10 225 лева, като за улесняване на това на 22 август 2010 г. е извършил и документно престъпление.

“Осъществихме и проведохме няколко разговора – нещото, което ни обединява, това е България. Това е заложено в бъдещата коалиция “БСП за България”, каза ген. Шивиков преди дни.


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега