Бургас, Политика, Топ новини

Галя Желязкова гостува на Дружеството на инвалидите в Средец

0

Бившият народен представител от ГЕРБ и кандидат за депутат Галя Желязкова гостува на Дружеството на инвалидите в Средец. Днес Дружеството проведе своето годишно отчетно-изборно събрание.

Желязкова заяви чрез своя профил в социалната мрежа, че Дружеството на инвалидите в Средец работи в условия на прозначност, динамика и демократичност. 

“Вашата организация вече 27 години функционира с хъс, амбиция и е активна част от обществения живот в Средец. Уверена съм, че в лицето на инж. Жабов и общинската администрация Вие имате преди всичко приятели и подкрепа за развитието на дейностире в Дружеството. В последните няколко години социалната система и грижа в България отбелязва реформи и промени в положителна посока, но имаме още много работа по пътя за нейната пълна и качествена трансформация. Приветствам ви за бодрия дух, които винаги демонстрирате, работите със замах и усмивка, които сплотяват вашия екип. Пожелавам Ви здраве, дълголетие и още много поводи за радост! На добър час на новия председател и успех”, написа още Галя Желязкова в публикацията си. 


Напиши коментар

Вашата електронна поща няма да бъде публикувана . Задължителните полета са маркирани. *

Без монтаж

Глас Народен

Коя партия/коалиция ще подкрепите на 11 юли?

View Results

Зареждане ... Зареждане ...

Архив

Новини по e-mail

Абонирай се сега